Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instalatie de lacuit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Promob Trading Co.SRL este specializata in importul si distributia de masini si instalatii de lacuit - toate tipurile ( turnat lac, air coat, cabine, etc ), second hand pentru prelucrarea primara si secundara a lemnului, avand o experienta de peste 25 de ani in acest domeniu.
Furnizorii nostri sunt preponderent din Germania, Austria si Italia, dar colaboram si cu firme specializate din Olanda, Belgia, Danemarca, Elvetia, Polonia si alte tari europene.
Clientii nostri sunt fabrici de renume, producatoare de cherestea, semifabricate, mobila, usi-ferestre, etc, dar si mici ateliere care activeaza in ramura de prelucrare a lemnului.
Firmele interesate in achizitionarea unui anumit utilaj/ instalatie/ echipament/linie tehnologica ne transmit o cerere de oferta
Dupa contactarea firmelor partenere obtinem de la acestea mai multe oferte pentru respectivul tip de utilaj/ instalatie/linie tehnologica;
Clientul se pronunta asupra ofertelor, putand sa decida asupra achizitionarii unui anumit utilaj/ instalatie/ linie tehnologica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura