Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ferastrau circular de tivit-spintecat multilama

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Promob Trading Co.SRL este specializata in importul si distributia de masini, utilaje, instalatii, echipamente second hand pentru prelucrarea primara si secundara a lemnului, avand o experienta de peste 25 de ani in acest domeniu.
De aceea criteriul de baza in selectarea produselor de import l-a constituit inca de la inceput calitatea superioara a acestora, motiv pentru care am selectat firme producatoare de renume din Germania, Austria, Anglia, Italia si Danemarca.
Datorita experientei indelungate, a seriozitatii si a calitatii ridicate a materialelor pe care le comercializam am reusit sa fim recunoscuti pe piata ca un furnizor de incredere pentru producatori si retele de detaliu de renume.
Clientii nostri sunt fabrici de renume, producatoare de cherestea, semifabricate, mobila, usi-ferestre, etc, dar si mici ateliere care activeaza in ramura de prelucrare a lemnului.
Modul de desfasurare a activitatii  este de ofertare - contractare - livrare
Firmele interesate in achizitionarea unui anumit utilaj/ instalatie/ echipament ne transmit o cerere de oferta tehnica pentru utilajul/ instalatia/ echipamentzul/  cautata;
Dupa sortarea ofertelor primite transmitem firmelor interesate 1-3 oferte detaliate pentru utilajul/ instalatia/linia tehnologica cautata, continand urmatoarele informatii: producatorul, tipul, anul de fabricate, datele tehnice, starea tehnica, fotografii si
pretul de oferta;
Clientul se pronunta asupra ofertelor, putand sa decida asupra achizitionarii unui anumit utilaj/ instalatie/ linie tehnologica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura